пʼятницю, 9 вересня 2011 р.

Sweet treat (tutorial) / Солодке задоволення (МК)

Опубліковано Julia о 01:07

На блозі Зроби сам(а) стартувало нове завдання під назвою "Новорічна іграшка", до якого я приготувала пакетик із солодощами. Хотілось зробити щось свіже і тому з'явилась ідея з пакунком, який можна легко замінити банальною фабричною коробкою, купити улюблених цукерків і подарувати імениннику. А ще це класна ідея для подарунку на св. Миколая (але такий пакунок краще поставити біля ліжка, а не під подушку :))




Спочатку я вирізала шаблон пакунка, я його переробила, змінила пропорції і частину, яка закриває пакунок, на півколо. На лицевій частині я вирізала коло за допомогою Martha Stewart Circle Cutter, вирізала трохи більший діаметр кола з кальки і виштампувала на ньому бордюрні штампи за допомогою гарячого ембосінгу.


Фігурними ножицями вирізала півкруг і наклеєла так, щоб з лицевої частини було видно лише хвильки.


Я склала свій пакунок і зробила канцелярським дироколом поруч дві дірки, через які ми просуватимемо стрічку (за таким принципом). До речі, не склеюйте пакунок, доки не закінчили декорувати його, готовий пакунок може зім'ятись або не дозволити вам доступ, наприклад, до дна пакунка. На кальку я наклеїла коло, під ним стрічка, яку заклеїла всередину.


Перед склеюванням я додала дві сніжинки з гудзиком і брадсом посередині.


Через дірки просунула синю стрічку і таким чином закрила наш пакунок, додала тег від Smirk.


Ви також можете замінити кругле віконечко квадратною або іншою формою.

Ось і все! Надіюсь вам сподобався МК, якщо ви зробили такий або інший пакунок - кидайте посилання в коментарі! Мені буде дуже цікаво глянути на ваші роботи.

P.S Якщо у вас виникли якісь запитання - пишіть в коментарях, я з радістю відповім!

4 коментарі:

sophy сказав...

Класно вийшло! А де ти брала шаблон?

Julia сказав...

Дуже дякую!

Шаблон я переробила з цього

А тут вже пізніше знайшла цілу колекцію коробочок, упаковок і т.д. Дуже класний блог, там ще багато цікавенького можна знайти.

Julia♥ сказав...

Який чудовий пакуночок:)))

Court сказав...

This is beautiful!!! Thank you so much for stopping by my blog! I saw on your profile that you lived or live currently in Amsterdam! It's my favorite place I've ever visited and my husband and I were just discussing moving there!

Дописати коментар

 

Freckled monster's craftroom Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review